EETCLUB

De gasten

activiteit

Twee keer per week ontvangt Annie’s Eetclub de gasten voor de avondmaaltijd. Het formaat van de zaal bepaalt het aantal zitplaatsen. Op maandag kunnen er 60 en op woensdag 45 gasten aan tafel. Ruim 30 van hen komen beide avonden. De gasten komen via
mond-tot-mond reclame en ook op doorverwijzing van het Maatschappelijk Werk en via de Stichting Pameijer.

De vrijwilligers
Koken doet Annie Verdoold zelf en in principe helpen er iedere avond 6 vrijwilligers. De vrijwilligers doen ook de boodschappen, de aankleding van de zaal en het dekken van de tafels, de gastenontvangst, het uitserveren, het afruimen, afwassen en het weer leeg opleveren van de zaal.

soep van de dag

Maaltijdprogramma
Vanaf 16.45 uur zijn de gasten welkom en om 17.00 uur wordt de maaltijd geserveerd. Er wordt altijd een driegangen menu geserveerd. Bijvoorbeeld een stokbroodje met kruidenboter vooraf, een hoofdmaaltijd met vlees of vis en een dessert al dan niet met koffie.
Om 19.00 uur is het samenzijn ten einde.

boekje_webBoekje
Er is een boekje gemaakt: ‘Verhalen uit Annie’s Eetclub’, waarin Ton van Erven en Willem Visser de gasten van de eetclub aan het woord laten komen. Zij vertellen daarin over hun leven, hoe ze bij de eetclub zijn gekomen en wat zij daarvan vinden.
Dit boekje kunt u hier downloaden.